Ny app til bibellæsning

Fællesskab, tilgængelighed og bibellæsning er nogle af nøgleordene bag app’en BibelTid, som netop er blevet lanceret af Bibellæser-Ringen.

Den klassiske bibellæseplan har nu taget skridtet ind i det 21. århundrede. Efter 1,5 års udviklings er app'en BibelTid nu kommet på markedet og kan hentes og bruges helt gratis.

I BibelTid kan man vælge mellem forskellige læseplaner, hvor der sammen med bibelteksten er en kort forklaring, som hjælper med at åbne op for teksten. Der er både mulighed for læseplaner, der gennemgår bibelske skrifter eller planer, som udforsker temaer som fx tilgivelse og ægteskab.

BibelTid giver desuden bibellæsning et helt nyt socialt aspekt: "Det mest banebrydende ved app’en er, at brugerne nu kan gøre bibellæsning til en social oplevelse, idet de via BibelTid kan læse de samme tekster, selvom de sidder i hver deres ende af landet. I app'en kan de dele spørgsmål og tanker om bibelteksten og tro i det hele taget, og på den måde få skabt et rum for refleksion i en travl hverdag”, fortæller Lasse Holmgaard Iversen, der er landsleder for Bibellæser-Ringen.

Målet er, at BibelTid kan blive en hjælp til de mange, som har svært ved at få læst i Bibelen. Lasse Holmgaard Iversen uddyber: "Vi håber, at BibelTid kan bidrage positivt til, at bibellæsning bliver en relevant og tilbagevendende del af menneskers liv".

LMBU har været med til at finansiere udviklingen af BibelTid, som nu kan downloades gratis i både AppStore og Google Play.