Between missionsprojekt i Peru

LM Between vil i 2016 og 2017 samle kr. 100.000 ind til to vigtige aktiviteter i den lutherske kirke i Peru – juniorlejre og oplæring af ledere.

I Peru kommer de fleste ikke på ferie, og de kender ikke Jesus. Den lutherske kirke i Peru har et lejrsted ved Stillehavets kyst, hvor børn og unge elsker at komme på lejr. Vi kan hjælpe juniorer i Peru til både at komme på ferie og lære Jesus at kende ved at betale for noget af deres lejre i form af materialer og transport. Vi støtter to årlige lejre i tre år.

Tre gange om året arrangerer kirken CYCAS-kurser for lederne i børne- og ungdomsarbejdet. CYCAS står for Community of Youth, Children and Sport. Kurserne varer tre dage og fokuserer på, hvordan man kan fortælle om Jesus gennem sport, aktiviteter og leg. Lederne bliver undervist i læringsformer, aktiviteter og lege med budskaber, som børnene og de unge selv kan finde frem til. Undervisningen omhandler også vigtigheden af at evangelisere for børn og unge og om oplære dem til at være disciple. I tre år vil vi betale for kurserne, så flere kan være med!

Det kan måske lyde lidt kedeligt for juniorer og teens at samle ind til kurser. Fortæl dem, at det faktisk er vigtigt, for hvis ikke de voksne er dygtige til at fortælle om Jesus og hyggelige at være sammen med, så er det svært for børn og unge at lære om Gud.