Event pegede den rigtige vej

700 deltagere var med på Event og blev opfordret til at lade sig vejlede af Bibelen.

IMU's Event 2015 var et brag af en fest, hvor unge fra hele landet kom strømmende til for at møde hinanden og møde Gud. Maria Legarth, som er Between-konsulent LMBU, var med på Event og oplevede det som ekstremt meningsfuldt: "Event 2015 var en rigtig god oplevelse. Det var en weekend med glade teenagere, god forkyndelse og fed lovsang". 

Temaet for Event 2015 var "Signs". Vi omgiver os hver dag med skilte, som viser os det rigtige sted hen, hvad enten det er i bilen eller i jagten på nærmeste toilet. Som kristne har vi også fået givet en vejviser, som vi må benytte os af for at finde vejen til Himlen. Morten Bach, som var leder for mødeteamet, forklarer til IMU's hjemmeside: "Det er et fedt billede, at Bibelen viser os vej i livet, som skilte viser os vej til en destination. Vi skal bruge skiltene til at finde vej til himlen." 

På Event deltog der elever fra både Sædding, Solgården og Løgumkloster Efterskole, og fem LMU'ere var med som smågruppeledere. LMBU anbefaler sine teenagere at deltage på Event og vores konsulenter er også engagerede i planlægningen.

Event pegede den rigtige vej
Det er et fedt billede, at Bibelen viser os vej i livet, som skilte viser os vej til en destination.