Drama

Skovl og Spade

Skovl og Spade

Hakken, riven, spaden, skovlen og kultivatoren er nogle af hovedpersonerne i dette dramastykke, hvor de alle forvandler sig til det samme redskab. Men havemanden bliver skuffet, da han finder ud af, han ikke kan bruge dem til deres formål. Et dramastykke der har peger hen på, at Gud har skabt os forskellige. Gud vil bruge os til det vi er skabt til

Fødselsdagsbarnet

Fødselsdagsbarnet

Dramastykket handler om julen - set ud fra Jesus perspektiv i en moderne verden. Alle er i gang med juleforberedelserne, gaver, mad, julenisser.... - men de glemmmer helt at invitere Jesus, fødselsdagsbarnet, Juleaften. Jesus møder en hjemløs, som han deler aftenen sammen med - han havde tid til at være sammen med Jesus! Et meget tankevækkende dramastykke som samtidig relaterer til den verden vi lever i - vil være meget velegnet til brug i fx Juniorklubben/ Juleoptrin til familiemøde.

Julegåden

Julegåden

Kong Dug og Prins Susej ønsker at redde menneskene fra "Mammonpartiet", som er ved at overtage magten på jorden. Susej tager til jorden og hvad mon der så sker? Et spændende juniordrama - der peger hen på frelsen i Jesus / Susej.

Bileam – mere stædig end sit eget æsel!

Bileam – mere stædig end sit eget æsel!

Bileam var en slags profet. Nogle troede han var Guds profet og sagde det som Gud sagde. I Afrika ville han nok nærmere blive kaldt en medicinmand. Han gjorde absolut ikke kun gode ting ved folk, men han gjorde de ting, som han selv fik mest ud af.

Kongesønnens bryllup

Kongesønnens bryllup

Engang var der en konge vis søn skulle giftes. Kongen glædede sig og det kommende brudepar glædede sig. Det unge par havde set frem til festen meget længe, og nu var dagen ved at være kommet.

Tvillingerne Esau og Jacob

Tvillingerne Esau og Jacob

En fortæller læser stykket, mens de skitserede personer agerer imens. Det kræver ingen forberedelse af de medvirkende, blot at de hører efter mens der læses, så de med deres ageren gør beretningen levende.

Fadervor rollespil

Fadervor rollespil

Disse understøttende fagter til Fadervor kan være en god visuel hjælp til både små og store børn. Hjælper med konkrete tegn til de forskellige bønner.