Løb

Stenløb

Stenløb

Posterne til dette løb er hentet fra LMBUs brætspil ”Stensikker” som findes her: http://www. lmbu.dk/lm-between/ressourcer/planlaegning/ konkurrencer-og-lege

Det store dyreløb

Terningeløb

Terningeløb

Prøv dette terningeløb til en familiefest, på en lejr, eller som en afvekslende aktivitet i klubben. Dette terningeløb er ideelt til en familiefest i klubben, eller på en familielejr hvor der er små børn, store børn og voksne til stede. Alle kan være med og alle vil få en god udfordrense oplevelse. Klik på linket herunder og download alt hvad du skal bruge til dette terningeløb, regler, forklaring, svarark og kort. Alt lige med undtagelse af terninger.

100 point løb

100 point løb

Et løb som kan bruges i klubben, ved familiearrangementer eller på lejre. Her finder du et "100-point løb" som er brugt og afprøvet adskillige gange. Brug det i juniorklubben, på en lejr, til et familiearrangement eller lignende. Løbet kan gennemføres uden- eller indendørs. Du kan downloade alt hvad du har brug for herunder til løbet her. Denne udgave er baseret på juniorer, men den kan sagtens tilpasses voksne eller børneklubbørn ved at ændre på dels sværheden af kontrol-opgaven og sværheden af spørgsmålene.

Bibelsk arkæologi

Bibelsk arkæologi

Dette terrænløb er lavet af Jeppe Munk, Odense og brugt i børneklubben "Boblen" Terrænløbet kan bruges som en indgang til at tale om bibelens troværdighed. I nyere tid har mange arkæologiske fund været med til at kaste nyt lys og liv ind over bibelen. Mest kendt er måske nok fundet af dødehavsrullerne. Nogle hjemmelavede arkæologiske fund gemmes i området. Herefter skal børnene gå ud i hold og finde tingene. De ting børnene finder skal de relatere til en bestemt bibelsk tekst. Som hjælp får børnene en seddel med henvisning til de 6 pågældende bibeltekster, samt en oversættelse af det græske alfabet til det danske. Dødehavsrullerne i urtepotter

Farveløb

Farveløb

Har I prøvet at fortælle evangeliet om Jesus ved hjælp af farver? Det kan gøres på mange måder. Prøv at se her og se nogle idéer til hvordan... Prøv også at lave dette farveløb med børnene. Idéerne er bare vejledende. De kan varieres på mange forskellige måder.

Bibelræs - terrænløb

Bibelræs - terrænløb

I alt 19 bibelske personer er udvalgt. Om hver af dem er der skrevet 4 udsagn. Disse i alt 76 udsagn klippes ud og limes på papsedler. Papsedlerne markeres med et symbol, så de fire udsagn om den samme person, har det samme symbol.

Fadervor løb