5. At håndtere uoverenstemmelser

Værd at vide om ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'


Foreninger består af mennesker, og det betyder, at der vil være situationer, hvor man som ledergruppe ikke er enige, og hvor der potentielt kan opstå en konflikt. Denne ressource er lavet for at forebygge dette og give jer som ledere nogle konkrete redskaber til, hvordan man skal håndtere situationer, hvor man ikke er enige.

Vi vil ikke anbefale jer at bruge denne ressource, hvis I er midt i en følelsesladet konflikt, men brug den hvis I har haft en eller hvis I synes, det er godt at være forberedt til at håndtere eventuelle uoverensstemmelser i fremtiden.

 

Hvad skal I bruge for at komme i gang?

 

  • Dertil skal du bruge en computerskærm, der er stor nok, til at gruppen kan se, hvad der sker samt højttalere, så alle kan høre, hvad der foregår.

 

Tidsramme

Ressourcen tager ca. en time i alt.
Vi har lagt en tidsplan, som vil fungere for en gruppe på 3-5 personer. Er I flere, vil vi anbefale, at I bruger lidt længere tid på gruppeaktiviteterne.

 

Hvornår er ressourcen oplagt at bruge?

I kan bruge ressourcen når som helst. Når ressourcen ikke varer længere, kan man med fordel bruge den i forbindelse med et ledermøde. Dvs. kort dagsordenen ned og sæt en time af til denne ressource.