Luthersk Missions Unge

Du må ikke lave dig noget gudebillede

»Du må ikke lave dig noget gudebillede«

"Far, må jeg godt lave et billede af Gud?” Min teenagedatter var i tvivl. Hun havde lavet et kunstværk af Jesus som livets brød. Et franskbrød var sømmet fast på et trækors.
Forkynderkursus

Forkynderkursus

19-1 - 2022 I LM og LMU vil vi udruste nye prædikanter. Både dem som har modtaget prøvekald, og dem som går i overvejelsen, om prædikanttjenesten er noget for dem.

LMU Podcasts:

Missionsprojekt '22

Missionsprojekt '22

17-1 - 2022 I 2022 sætter vi lokal mission på programmet i LMBU og samler ind til julehjælp. Målet er at hjælpe 700 familier til at kunne holde en almindelig jul.
Coronarestriktioner

Coronarestriktioner

18-12 - 2021 Fra søndag d. 19. december er vi endnu engang omfattet af skærpede restriktioner i forhold til vores aktiviteter.

Råd til Bibellæsning

Af Steffen Birkmose Bibelen er en bog som jeg har lyst til at læse i. Sådan har jeg det faktisk. Altså sådan overordnet set. Og alligevel kan det føles tåbeligt svært, at få bibellæsning presset ind i en travl hverdag. Man kan faktisk udnytte hjernekemien, når man skal sætte gode rammer for læsningen. Med råd til rammen og metoderne, vil jeg med denne artikel give værktøjer og frimodighed til din bibellæsning.
LK20: Ledelse i Bibelen - Daniel
Tredje bibeltime fra LK20 Bibelundervisning ved Lasse Iversen, teolog og landsleder for Bibellæser-Ringen. Fokus: Leder med integritet og tjenersind.
Sådan er mit billede af Gud

»Sådan er mit billede af Gud«

Hvordan er menneskers billede af Gud? Hvordan kommer det til udtryk på forskellige måder afhængig af forskellige overbevisninger? I denne artikel vil du kunne læse 6 personers kort…
Hvad er Bibelens billede af Gud?

»Hvad er Bibelens billede af Gud?«

Alle Guds billeder og egenskaber er som en flot blomst med mange kronblade… Vi skal ikke plukke bladende af blomsten, så vi kan nøjes med at se på ét billede eller én egenskab – vi…

Det tror vi på

Her kan du læse kort og enkelt, hvad den kristne tro går ud på. Syv punkter, som hver kan læses på to minutter. Den kristne kirke har altid haft behov for at præcisere troens indhold i en række bekendelsesskrifter. LMU er en evangelisk luthersk ungdomsorganisation og har bekendelsesskrifter fælles med den danske folkekirke
Tid med Gud podcast

Tid med Gud podcast

30-11 - 2021 Findes der noget bedre, end at sætte sig ned, og bruge god tid sammen med en virkelig god ven? Det er den følelse vi håber at bringe med dette podcast.
Mission21 samlede unge fra hele landet

Mission21 samlede unge fra hele landet

24-11 - 2021 Da Corona under 24 timer før første møde spændte ben for at vi kunne afholde Mission på LMH, reagerede ildsjæle fra udvalget bag missionskonferencen hurtigt og stablede et endagsar…
LK20: Ledelse i Bibelen - Paulus
Første bibeltime på LK20 Bibelundervisning ved Lasse Iversen, teolog og landsleder for Bibellæser-Ringen. Fokus: Giv det videre, som du selv har fået fra Gud.
Glansbilleder der ligner Gud

»Glansbilleder der ligner Gud«

Hvordan Gud ser ud, er der ingen af os, der ved. Men uanset tro eller tvivl bærer vi alle rundt på et billede af Gud, som ofte er formet mere af vores forældre, end vi tænker over.…

Programlægning

Få hjælp og inspiration til at lægge program i LMU'en. Her finder du et oplæg til en 3-årig cyklus og en udfordring til, om I får brugt Bibelen i sin fulde bredde.
Online kristen

»Online kristen«

Af Morten Rugager Kristensen Det er blevet nemt at være online kristen, men er der også noget, man skal være påpasselig overfor? Se hvad Morten Rugager Kristensen har at sige til det.
Uenighed i menigheden

»Uenighed i menigheden«

Af Niels Jørn Fogh Vi er ganske vist forskellige, når det gælder tvivl og tro. Her er det vigtigt at slå fast, at selvom det kristne fællesskab svigter, så ændrer det ikke på, at Jesus er sandheden. …