Alle

»Webinar: At møde store børn i deres bekymringer«

Hvordan kan vi som forældre, leder i junior- eller teenklubben, lærere… snakke med vores større børn om de mange forskellige ting, som bekymrer dem. Vi kan føle os magtesløse. Birgitte Kjær har her i dette webinar nogle bud på det.

Læs mere

»VEJEN«

Hvordan kan vi snakke med børn og juniorer om troen, så den relaterer til deres virkelighed? Hvordan sørger vi for at dække alle de vigtigste temaer i den kristne tro, når vi lægger program for klubben? Hvordan kobler vi klub, hjem og menighed sammen i den fælles opgave at række troen videre? VEJEN er en hjælp til dette – og meget mere. VEJEN er udviklet af LMBU specifikt til brug i børne- og juniorklubber. Prøv det i jeres klub!

Læs mere

»Missionsprojektløb«

Brug løbet i jeres klub og bliv kloge på missionsprojektet »Børnene på banen« på en sjov måde. Hvis I også ser videoen om "Børnene på banene" og laver kahooten, er der program til en hel aften.

Læs mere

»Landsteltlejr samlede juniorer fra hele landet«

Der har været leg, sjov, sang med band, løb, slagmark, festaften, mad på bål og bibeltimer med Anders Kofod Pedersen.

Læs mere

»Samlet til online fest«

Konkurrencer, andagt, musik og sang stod den på, da Løgumkloster Efterskole fejrede online Betweenfest onsdag d. 2. februar.

Læs mere

»Tilbage til fællesskabet«

Nu kan vi endelig mødes i junior/teen-klubberne uden restriktioner! Lige nu kan det være en god ide at have ekstra fokus på at styrke fællesskabet.

Læs mere

»"Sing between Friends" på PowerPoint«

Nu kan du købe Powerpoints med alle sange fra "Sing between friends" billigt! Du kan downloade og bruge i dem juniorklubben, menigheden, lejre mm.

Læs mere

»Hold teltlejrdag i din klub«

Skal din klub holde teltlejrdag? Måske en fællesdag for junior- og teenklubben? Det er sjovt og hyggeligt og godt for jeres fællesskab. Det er også nemt, for I kan bruge dagsprogram, aktiviteter, indkøbslister, andagt m.m. fra Landsteltlejrdagen!

Læs mere

»Webinar for junior/teen-ledere«

Gik du glip af Mikkel Vigilius' webinar om "Hvordan bevarer vi juniorer og teenagere i troen?" Så kan du se det hele her.

Læs mere

»Klubberne er i gang igen!«

Det er igen muligt at afholde klub! Alle foreninger må nu mødes udendørs op til 50 deltagere. Find et godt sted - fx en shelter / have / garage / lade eller et halvtag. Måske et sted, hvor I kan tænde bål. Og gør så egentlig bare som I plejer.

Læs mere

»Gratis hæfte: Hjælp til at tale om seksualitet«

Når klubberne må mødes igen, vil vi opmuntre til, engang imellem at tage det svære emne op. Nyt materiale fra jegerkøn.dk rettet mod juniorklubber ønsker at åbne op for den gode snak om seksualitet og kønsidentitet.

Læs mere

»Frisk luft og Bibelløb«

Her er en idé til at afhjælpe to udfordringer, mange børnefamilier oplever lige nu. Børnene bruger masser af timer inde foran skærmen i hjemmeskolen, og bruger meget lidt tid på aktiviteter, hvor Bibelen er indblandet.

Læs mere

»Nyt om Between-festen!«

Da de fleste klubber endnu ikke kan mødes indendørs, gennemføres Between-festen i en ændret version, hvor I kan sidde i hver jeres stue og deltage!

Læs mere

»Webinar for junior/teen-ledere«

Hvordan bevarer vi juniorer og teenagere i troen? Det er noget af det vi skal samtale om, når vi indbyder til webinar i april. Den 20. april 2021 kl. 20, kan du deltage i et webinar med Mikkel Vigilius. Han beskriver oplægget således:

Læs mere

»Nyt materiale til teenklubber og forældre«

Nyt materiale fra jegerkøn.dk rettet mod teenklubber og forældre ønsker at åbne op for den gode snak om seksualitet og kønsidentitet. Målet er at give klubledere og forældre sprog for og frimodighed til at tage disse vigtige emner op, så teenageren oplever det trygt og frit.

Læs mere

»Junior/teenklub i det fri«

Nu kan vi igen mødes i junior-/teenklubben! Hvis vi blot følger retningslinjerne for at undgå Coro- na-smitte, kan vi holde klub i det fri. Her kan I læse retningslinjerne og finde ideer til klub i det fri.

Læs mere

»Bibelbrætspil«

Nu kan du udforske Bibelen sammen med dine børn, ved at se på, hvordan sten indgår på forskellig vis i Bibelen. LMBU har selv udviklet brætspillet.

Læs mere

»Rabat på junior-materialer«

Aktiviteter tiltrækker og relationer fastholder. Det er tanken bag materialet, der vil hjælpe dig til at formidle Bibelens ord til juniorer. Og som LM Between-klub, kan du få rabat! Juniorfrø er en serie af inspirationsbøger, som hver indeholder komplette samlinger til et helt år for juniorer (4.- 6. klasse). Samlingerne er bygget op ud fra aktiviteter, fordi aktiviteter tiltrækker og samtidig skaber relationer, der fastholder og gi'r taleret til juniorerne.

Læs mere

»Vigtigt forældrebrev«

I LMBU har vi skrevet et forældrebrev til forældre med børn i børne-, junior- og teenklubber. Vi har brug for ledere rundt omkring, til at hjælpe med at sende dette forældrebrev med børnene hjem. Sagen er nemlig den, at I kan hjælpe LMBU med at få 900.000kr. mere i støtte hvert år. Det kan I gøre ved at sikre, at jeres børn er medlemmer, enten af klubben barnet er i, hvis denne er en lokalforening. Eller ved at blive medlem af landsforeningen.

Læs mere

»Webinar nr. 2: at tale om køn, krop og sex«

Hvordan kan man holde en aften i klubben om køn, krop og seksualitet? Få konkrete råd fra fire cases i webinaret med Carsten Hjort Pedersen. Nu ligger opfølgeren på webinaret "Hvordan tale med juniorer og teens om køn, krop og sex?" klar til, at du og dine medledere kan kigge med.

Læs mere

»Bibelåbner for familier«

Nu kan du få et værktøj til at tale om tro, liv og Bibelen i familien.”Hæng ud med Gud – bibelåbner for familier” henvender sig til familier med børn i alderen 8-13 år, men der er også spørgsmål til de mindre børn og refleksionsspørgsmål til de voksne.

Læs mere

»Nyt webinar: seksualitet«

Hvad gør vi for at formidle det positive bibelske syn på køn, krop og seksualitet til juniorer og teens? Og hvordan vejleder vi i forhold til de mange andre stemmer, der fortæller dem hvad de skal tænke og mene om dette afgørende emne?

Læs mere

»Illustreret sanghæfte«

LMBU udgiver som tidligere omtalt, et sanghæftet for juniorer. Nu løfter vi sløret for lidt mere af pakken. Vi har alle brug for billeder til at forstå tingene. Det er sange gode til. Dette sanghæfte gør det også helt konkret, ved at indeholde illustrationer på næsten alle sider. De er lavet af af Johanne Kjær Svendsen.

Læs mere

»Nu kommer sanghæftet!«

Vi har savnet det! Sange der ikke er børnesange, men heller ikke voksensange. Sange som man som junior kan føle sig hjemme i. Som er juniorernes egne. Derfor har vi lavet "Sing Between Friends". Et sanghæfte for juniorer. Ud af 30 sange, har juniorerne selv valgt de 20. De 10 resterende er nye sange, skrevet af bl.a. juniorer. Bestil dem fra d. 6. december.

Læs mere

»"Jesus unge soldater" - Nyt materiale til dig«

Så er der nyt materiale til jer der laver bibelstudie med de ældste betweenere. Det er skrevet af Jonas Ægidius, der er børne- og ungdomsmedarbejder i Lindehøj Kirke. Og det er knytter op på en dokumentar på fire afsnit, vist på DR3 i foråret 2018. En dokumentar, hvor fire unge fortæller om deres tro på Jesus. De har forskellig baggrund, personlighed og perspektiv på tro og livet. Og de fortæller frimodigt om deres tanker, oplevelser, udfordringer, glæder og sætter også fokus på deres forhold til sig selv som kristen og andre mennesker – både kristne og ikke-kristne.

Læs mere

»Navnet på sanghæftet bliver....«

LM Between udskrev i foråret en navne-konkurrence til det kommende junior-sanghæfte. Og så væltede det ind med gode forslag. Tak for dem! I går aftes, tirsdag d. 14. august, fik vinderne besked. Vi havde selvfølgelig en reporter på pletten. Vinderen af navnekonkurrencen er...:

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere

»Vind en kagemand«

Så er det tid til at være kreative! Vi har nemlig brug for jeres hjælp til at finde et godt navn til vores nye juniorsanghæfte. I kan vinde en kagemand til juniorklubben og biografbilletter til to.

Læs mere

»RomerPosten«

Nyt bibelstudiemateriale til juniorer. Nu kan I hente inspiration til efterårets bibelstudieaftener i juniorklubben - via 10 bibelstudier om Paulus.

Læs mere

»X Factor-vindere kommer på Landsteltlejr«

Landsteltlejren i år bliver bare bedre og bedre! Nu er det lykkedes at lave en aftale med begge søstre i "Kaputu", der under navnet "Embrace" vandt x-faktor 2016. "I første omgang var det ellers aftalen at Azilda kiggede forbi, og at vi nu får lov til at høre begge søstre er bare ekstra dejligt", udtaler Between-konsulent Dorthe Schmidt. Hun er i fuld gang med de sidste forberedelser til lejren.

Læs mere

»Between-sanghæfte undervejs«

Vi er i Between i fuld gang med at samle et nyt sanghæfte. Og vi er overvældede over jeres deltagelse. Tak for alle de sangforslag juniorklubberne har sendt ind! Og tusind tak for alle nye sange som er blevet sendt ind! Man kan stadig komme med forslag til, hvad hæftet skal hedde.

Læs mere

»Gud og gaming«

Forkyndelse, fællesskab og masser af gaming. Det er ingredienserne i E-sportscamp, som løber af stablen d. 24-26. november på Skrødstrup Efterskole.

Læs mere

»Landsteltlejr - Venner for livet«

Find teltet, hold brændet tørt - og husk din Bibel. Landsteltlejr 2018 kan skimtes i horisonten, og det bliver det perfekte sted at få venner for livet. D. 25-27. maj 2018 slås teltdugen op for LM Betweens store Landsteltlejr på Næsbycentret.

Læs mere

»Nyt missionsprojekt er TOP SECRET«

Det er spændende at præsentere LM Betweens missionsprojekt, for det er TOP SECRET, hvad og hvem vi samler ind til. Det er alt for farligt for dem, hvis I får det at vide.

Læs mere

»Kvinder i Bibelen - til juniorer«

LM Between har kigget i gemmerne og fundet en gammel perle til juniorer: bibelstudiehæftet "Kvinder i Bibelen". Det har vi pudset af og givet et nyt flot layout. Her kan du møde fem kvinder fra Bibelen - og lære deres helt særlige historier bedre at kende.

Læs mere

»Between's indsamling skudt i gang«

Målet for LM Between's missionsprojekt er at indsamle 100.000 kr. i 2016 og 2017. Nu er de første penge - knap 400 kr. - tikket ind på kontoen.

Læs mere

»Missionsprojekt Peru - nye præsentationer til klubben«

I 2016 og 2017 har vi i LM Between sat fokus på Peru med vores missionsprojekt. Målet er at samle 100.000 kroner ind for bl.a. at hjælpe juniorer i Peru til at komme på lejre, hvor de kan høre om Jesus. For at nå dette mål er det nødvendigt, at der bliver sat fokus på projektet rundt omkring i de lokale klubber.

Læs mere

»Between missionsprojekt i Peru«

LM Between vil i 2016 og 2017 samle kr. 100.000 ind til to vigtige aktiviteter i den lutherske kirke i Peru – juniorlejre og oplæring af ledere.

Læs mere

»Event pegede den rigtige vej«

IMU's Event 2015 var et brag af en fest, hvor unge fra hele landet kom strømmende til for at møde hinanden og møde Gud. Maria Legarth, som er Between-konsulent LMBU, var med på Event og oplevede det som ekstremt meningsfuld

Læs mere

»Stadig ledige pladser på konfirmandkursus«

Konfirmandkursus er et fantastisk tilbud til unge i konfirmationsalderen om 14 intense dage med undervisning i kristendommen i et unikt fællesskab.

Læs mere