Leg

Tillids-lege

Tillids-lege

Vi kan ikke se Jesus. Alligevel kan vi stole på ham og tro på ham, for han har lovet at passe på os, når vi beder til ham. Når du er sammen med en ven, eller måske i børneklub, kan du prøve disse lege. Man kan kun lege dem, hvis man har tillid til den, man ikke kan se.

Stensikker Bibelspil

Stensikker Bibelspil

Et brætspil om Bibelens sten. Sten indgår på mange forskellige måder i Bibelen. Udforsk det sammen. Og bliv mindet om, at Jesus er STENSIKKER!

Lege fra Københavnerkirken

Skal vi lege?

Skal vi lege?

Få hjælp til at finde inspiration til at bruge leg i klubben

Bamsefest

Tegn og gæt

Slumby

Slumby

Slumby - en rigtig fed aktivitet, hvor der skal bruges træ, sav, hammer og søm m.m. Både en spændende udfordring for drenge og piger, der kan foregå under hele lejren. Byg huse af de samme materialer som dem der bor i Etiopien af pap, poser, træpaller og andre affaldsmaterialer.

Føleleg

Føleleg

Denne føleleg kan bruges som indledning til nogle af de beretninger i bibelen, hvor vi møder mennesker der er blinde. Den kan også bare bruges som et hyggeligt indslag til samlingen i klubben. Isak velsignede Jakob i stedet for Esau, fordi han var blind. Bartimæus fik lov at få sit syn igen. Saulus blev gjort blind fordi han skulle komme til at se noget helt andet..... Der er mange muligheder for at få brugt denne leg - måske endda flere gange.

Massage - fiskepizza

Massage - fiskepizza

En sjov men rolig aktivitet, hvor børnene laver pizzaer på hinanden ved massage på ryggen. Legen Fiske-pizza er fx brugt i fbm. "Peters fiskefangst" og "2 fisk og 5 brød" Aldersgruppe: fra 3 år - 10 år

Fisk

Fisk

Lav denne "tegn-fisk" konkurrence i forbindelse med én af flere bibelfortællinger, hvor fisk/fiskefangst spiller en rolle. Den er hurtig, sjov, hyggelig og kræver næsten ingen forberedelse. Alle kan være med!

Terningeleg

Terningeleg

Få rørt kroppen og styrk sammenholdet med denne terningeleg. Alt I skal bruge er en terning og noget der giver en god/sjov lyd. Aktiviteten kan bruges af både store og små, ja den er også særdeles brugbar ved et familiearrangement.

Lege med reb

Lege med reb

Kan man bruge reb til at forstå bibelen? Måske....

Fotoløb - bibelske personer og begivenheder

Fotoløb - bibelske personer og begivenheder

Har du brug for en aktivitet, der kan engagere alle, og hvor der er mulighed for at være fysisk aktiv både ude og inde, så prøv dette fotoløb med bibelske personer og begivenheder. Det kræver, at hvert hold har et digitalkamera eller en mobiltelefon. Det sjoveste er, hvis man efter løbet kan få overført billederne til en pc, så alle kan fornøje sig over resultatet. Fotoløbet i en variant med bibelske personer og begivenheder. Her med udgangspunkt i GT. Fotoløbet kan varieres i det uendelige. Brug det f.eks. som en sjov afslutning på et længere forløb eller emne.

Gæt og grimasser

Gæt og grimasser

Brug den kendte leg "Gæt og grimasser" i forbindelse med en bibelfortælling.

Dyrelege

Dyrelege

Sæt børnene i sving med fem forskellige lege om dyr.

Gemte skatte i sandkassen + bagning

Hvem er hvem?

Hjørneleg

Hjørneleg

En sjov leg som ikke kræver andet end fire hjørner, lidt papir og noget tape.

Legekassen

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har lavet en rigtig fin legedatabase med mange gode idéer til både lege og kreative udfoldelser.

Kig her og lad jer inspirere.